land cruiser wint autouwtrek op de elshof

Een Toyota Land Cruiser V8 heeft zondagmiddag de eerste editie van het Open Sallandse Autouwtrek Toernooi op het Elshoffeest gewonnen. De spiksplinternieuwe wagen van Toyata Wagemaker uit Apeldoorn was oppermachtig en verloor pas – na afloop – tegen twee auto’s tegelijk.

Het spektakel trok enorm veel bekijks en is volgens de organisatoren Jeroen Pol en Han Schuurman dan ook absoluut voor herhaling vatbaar. “Volgend jaar gaan we het zeker weer organiseren”, aldus de heren na afloop van het geslaagde Elshoffeest, dat op vrijdagavond van start ging met een gezellige miniplaybackshow en ‘Vrienden van de Elshof Live’. De volgende ochtend konden de kinderen uit de groepen 4 tot en met 8 zich uitleven in het houtdorp. Voor de kleinsten (groepen 1 tot en met 3) waren er ondertussen spelletjes op het gebied van timmeren.

Zaterdagavond zorgde de band Papa di Grazzi voor een prima sfeer op het Feest der Feesten. In de gezellige tent vermaakte het publiek zich uitstekend. De zondagochtend begon echter minder voor de organisatie. Maar ondanks de regen vertrokken er toch zo’n veertig mensen voor de fietstocht. En wonder boven wonder werd het vervolgens weer droog, waardoor de belangstelling ’s middags voor de Autouwtrek zeer groot was.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.