ladies day op ramele wederom geslaagd

De jaarlijkse Ladies Day bij Tennisvereniging Ramele Raalte is dit jaar gewonnen door Marijke Noorman en Wilma Vaartjes uit Oldemarkt. Dat ligt achter Steenwijk, wat meteen de grootte van het toernooi aangeeft. De deelnemers kwamen bepaald niet alleen uit Raalte.

De sponsors trouwens ook niet. Want naast tennissen was het verder ook een echte Ladies Day op tennispark Ramele. Ben Kogelman had gezorgd voor standjes met wijn en honing, ‘Eetit van Edith’ was er met kookworkshops en culinair advies, Dik van der Voort toonde zijn fotokwaliteiten en Kristel Verwij van ‘Trotz! op jezelf’ liet alles zien over permanente make-up en massage. De winnende dames kregen een prijs van hoofdsponsor Thermen Sauna Swoll.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.