kunstroute door het sallandse landschap

Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen komend weekend (zaterdag 13 en zondag 14 juni) per fiets hun hart ophalen tijdens de zesde editie van de kunstfietsroute ‘Kunst van hier tot ginder’.

Het gaat hier om een tocht door het historische Sallandse landschap over het grondgebied van de gemeenten Deventer, Raalte en Rijssen-Holten, door de gezellige dorpen Okkenbroek, Dijkerhoek, Loo, Bathemen en Lettele. Bijzondere locaties langs de fietsroute vormen het podium voor beeldende kunst, poëzie, muziek en theater. De lengte van de tocht is circa 25 kilometer. Deelname is gratis en de fietsroute is bewegwijzerd.

Startpunt van de route is in Okkenbroek aan de Oerdijk Noordzijde. Daar is ook een parkeerplaats voor auto’s. Maar je kunt ook op elk willekeurig punt van de route opstappen. Kijk voor een kaartje van de fietsroute op staging2.kunstvanhiertotginder.nl. Op de site kun je ook zien wat je onderweg allemaal kunt verwachten. Je bent van harte welkom op zaterdag 13 en zondag 14 juni van 10.30 tot 17.30 uur. Je kunt de kunstfietsroute ook vrijdag 12 juni fietsen, maar dan is er geen theater en catering onderweg.

De organisatie van de kunstfietsroute is in handen van de Evenementen Vereniging Okkenbroek in samenwerking met het Kunstenlab, het Kunstcircuit, Evenementenbureau VVV Deventer en het Sallands Bureau voor Toerisme.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.