koren organiseren kleine muziekestafette

Aangezien de zeer gewaarde Muziekestafette in Raalte dit jaar – vanwege het verplaatste evenement ‘Goede maatjes met Raalte’ – niet door gaat, hebben enkele koren een alternatief bedacht. Zes koren hebben de handen ineen geslagen en zijn gekomen tot de organisatie van een ‘Kleine Muziekestafette’. Deze wordt zaterdag 13 juni in de Nederlands Hervormde Kerk in Heino gehouden.

De alternatieve estafette begint om 13.30 uur met een optreden van ouderenkoor ‘In de Maat’ uit Heino. Vervolgens is het een half uur later de beurt aan gemengd koor ‘Ligatura’ uit Raalte, dat om 14.30 uur wordt afgelost door het Ommense vrouwenkoor ‘Sarabande’. De Zang- en Oratoriumvereniging Raalte trapt om 15.00 uur af voor de tweede helft van de estafette. Het stokje wordt vervolgens (15.30 uur) overgedragen aan ’t Heinose dameskoor ‘Sincero’. En tot slot verzorgt ‘Looft den Heer’ uit Heino vanaf 16.00 uur het laatste optreden.

De toegang is de gehele middag gratis en iedereen is van harte welkom om voor kortere, of langere tijd te luisteren naar de koren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.