Home / archiefcentraal / kids in heetst van de strijd op de tennisbaan

kids in heetst van de strijd op de tennisbaan

Het KNLTB mini driekwart toernooi bij Tennisvereniging Ramele Raalte heeft zondag onder zeer warme en zware omstandigheden plaatsgevonden. In het heetst van de strijd (letterlijk), speelden kinderen tot ongeveer tien jaar de sterren van de hemel.

Het waren mooie partijen en iedereen streed voor wat hij of zij waard was, en om de beker in de wacht te slepen. Die ging naar Jasper van Veen. Het toernooi verliep verder ontspannen en gezellig. De wedstrijden leverden bovendien mooie plaatjes op, met dank aan Johan Wolff.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.