keukenland wijhe weer relaxt de zomer in

Wat is er lekkerder om na een werkdag nog even te genieten in je eigen achtertuin. Bij Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe is alles te vinden om van je tuin een relaxplek te maken. Om aan de wens van veel en lekker buiten leven tegemoet te komen, staat er in de showroom een brede collectie tuinmeubelen, lounge-sets, parasols, kussens en natuurlijk gasbarbecues opgesteld. Ook heeft Tuinmeubelcentrum Wijhe tal van zomerse aanbiedingen in de zaak aan de Wengelerafweg 6.

Vrijdagavond was het in ieder geval al een drukte van jewelste in Wijhe, want bezoekers van de tweejaarlijkse Tuinexpo Luttenberg waren uitgenodigd voor een VIP-avond, met aanbiedingen op het gebied van buitenleven. Iedereen die afgelopen maart een kaartje had ingevuld bij de Tuinexpo, maakte vrijdag bij aanwezigheid kans op een waardecheque van 500 euro. Mevrouw Hogeman uit Luttenberg werd vrijdag als gelukkige winnaar geloot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.