kdootje succesvol op plekje in de waag

Zoals Susette Legebeke-Hoppen en haar zus Monique Hoppen, die begonnen vorig jaar met K’dootje in De Waag. Susette: “Ik heb er geen dag spijt van gehad.”

De zussen werkten voorheen in een winkel en het kriebelde altijd al. “We wilden iets voor ons zelf hebben. Vorig jaar Stöppelhaene konden we hier in De Waag terecht. Het was een te groot pand, maar Randstad nam de ene hoek, konden wij de resterende ruimte huren.” De loop zit niet echt in dit deel van het Raalter winkelcentrum. “Maar mensen weten ons heel goed te vinden. Dat komt vooral door de mond tot mond reclame. Krijgt iemand een cadeautje, vinden anderen dat zo leuk dat ze willen weten waar dat gehaald is. We hadden gedacht dat er vooral veel jongeren zouden komen. Maar we hebben klanten van alle leeftijden.”

K’dootje verkoopt cadeaus met een knipoog. “Veel dingen met teksten erop. Tegeltjes, broodtrommels, maar ook hele pakketten voor een trouwerij of jubileum. Dan doen we meer cadeaus in één verpakking, schilderen we de naam van de ontvanger op een houten bak waar we alles in pakken en dan heb je een heel mooi cadeau om mee aan te komen. Feestartikelen hebben we ook veel, of dingen voor Abrahams en Sarah’s. Nu met Vaderdag hebben we pennen, t-shirts en bierpullen in de aanbieding.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.