Home / archiefcentraal / jeugdclubkampioenen atc wijhe zijn bekend

jeugdclubkampioenen atc wijhe zijn bekend

Na enkele spannende finales van de Rabobank jeugdclubkampioenschappen van ATC Wijhe, zijn in iedere categorie de kampioenen bekend. Maar liefst 36 jeugdleden hebben afgelopen week hun opperste best gedaan om de beste in hun leeftijdsklasse te worden. Van maandag tot en met zaterdag werden in totaal bijna zestig wedstrijden gespeeld, soms met verrassende winnaars. Na afloop van de finales op zaterdag werd een verloting gehouden en konden de deelnemers genieten van een barbecue.

In de categorie meisjes tot en met tien jaar mag Sanneke Dijk zich sinds zaterdag clubkampioen van ATC Wijhe noemen. Bij de jongens tot en met tien jaar ging de titel naar Jurre Weide. Luc Horstman was de beste van de jongens tot en met twaalf jaar, Pascale Wessels was dat bij de meisjes. Jule Wessels (meisjes) en Maurice Wessels (jongens) werden clubkampioen in de categorie tot en met veertien jaar, terwijl Nynke Terpstra en Edwin Mollink in nog een leeftijdscategorie hoger de beste waren.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.