jan smit keert terug naar stoppelhaene

Drie jaar na zijn laatste optreden in Raalte, keert de Volendamse zanger Jan Smit terug naar Stöppelhaene. Op donderdag 27 augustus bijt Jantje het spits af van de muzikale avond op het Stöppelveld, waarna Miss Montreal en Ilse DeLange volgen.

Don Diablo zal later op de avond een optreden verzorgen in de feestfabriek, terwijl Wolter Kroes en de Sjonnies er een feest van maken in de Sallandse Herberg. Kaarten voor deze muzikale topavond op het Stöppelveld zijn in de voorverkoop voor 18 euro te koop bij Annie Schulten Lederwaren en de VVV/ANWB in Raalte, of te bestellen via staging2.stoppelhaene.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.