ine alferink is marienheemse midzomerkei

Ondanks wisselende weersomstandigheden zijn de festiviteiten in Mariënheem zaterdag en zondag gewoon doorgegaan. De organisatie had een vol programma in elkaar gezet met onder andere een vrachtwagen miniatuurshow in de grote tent, het bultmaken, de gesloten kofferbakverkoop, een mountainbiketocht en een tentoonstelling van 25 jaar Midzomerfeest in Mariënheem. Verder maakten vele bezoekers een vlucht met een helikopter.

Tijdens de ontbijtshow op zaterdagochtend werd de midzomerkei bekendgemaakt. Onder luid applaus werd Ine Alferink verkozen tot Midzomerkei 2009. Veel Mariënhemers waren naar het ontbijt gekomen om met elkaar van het ontbijt te genieten, maar ook om Ine te feliciteren met haar verkiezing. Voor Herman Koenjer en Ans Reimert, de twee andere genomineerden voor de, waren er uiteraard opbeurende woorden van de vele bezoekers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.