Home / archiefcentraal / idealiss verhuist naar voormalige ijsfabriek

idealiss verhuist naar voormalige ijsfabriek

Raalter bedrijf Idealiss, van Khôi Pham en Fevzi Bahadir, verhuist per 1 juli van bedrijvenpand De Boeierd naar de voormalige OLA ijsfabriek in Wilp. De producent van LCD/plasma meubilair stapt – twee jaar na de oprichting van het bedrijf – over op een nieuwe productiemethode en is daardoor genoodzaakt om te veranderen van huisvesting.

“De ruimte waar wij komen te zitten is een voormalige vriescel”, vertelt Khôi, die niet alleen de grote van de nieuwe locatie enorm toejuicht, maar ook de historische uitstraling van de fabriek. “Wij zetten ons bedrijf daarom graag voort in Wilp.” Idealiss ontwerpt en produceert met behulp van de nieuwste technieken het modernste tv-meubilair voor klanten in zowel binnen- als buitenland. Paradepaardje van het bedrijf is de designkast met ingebouwde tv-lift. Hiermee kunnen mensen die niet van een grote televisie in een kamer houden, toch genieten van de superieure kwaliteit van de nieuwste LCD- en plasma-televisies. Want je kunt de tv in zijn geheel verbergen. Voor meer informatie zie www.idealiss.nl.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.