houthakkers roadshow voor sv raalte

SV Raalte roept iedereen op om vrijdag 5 juni om 19.30 uur naar de C1000 aan de Domineeskamp in Raalte te komen voor een optreden van de bekende Eric Jonkman met zijn Houthakkers Roadshow. Hoe het precies werkt, is ons even onduidelijk, maar door massaal dit optreden te bezoeken, spek je de kas van SV Raalte.

Het staat allemaal in het kader van de C1000-actie ‘Spek de kas van je club’, waarbij tien verenigingen uit de regio een hoop geld kunnen verdienen voor hun clubkas. In de winkels in het centrum en Raalte Noord bepaalt het winkelende publiek middels spaarmuntjes hoe het prijzengeld van maar liefst 10.000 euro verdeeld wordt onder de verenigingen.

SV Raalte is er maar druk mee. Ook bij de C1000 in Raalte Noord is de club goed bezig. Momenteel staat SV Raalte daar met de hoeveelheid muntjes op kop, met vlak achter hen Rohda Raalte. De actie loopt tot en met 13 juni, het is dus nog even spannend wie er met het meeste prijzengeld vandoor zal gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.