hoogeslag wint bedrijven voetbaltoernooi

In de spannende finale werd uiteindelijk via strafschoppen afgerekend met Nijboer Interieur.

Het voetbalteam met daarin onder andere de Raalter wethouders Yayeri Blijdenstein, Gerard Elferink, Ben Haarman en Roger de Groot kon geen potten breken. Wethouder De Groot schreeuwde het op een gegeven moment zelfs uit van de pijn. Als doelman dook hij in een wedstrijd niet voor de bal, maar er precies bovenop. Gelukkig maakt hij het inmiddels – op een paar zere ribben na – weer goed. Wethouder Blijdenstein werd na afloop – als enige vrouw op het toernooi – uitgeroepen tot beste speelster.

De organisatie, Round Table 151 Zuid Salland, haalde met het toernooi maar liefst 9.000 euro op voor enkele goede doelen! “Er komt dan ook zeker een vervolg. De eerste toezeggingen voor deelname zijn al binnen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.