Home / archiefcentraal / helikoptervluchten tijdens midzomerfeest

helikoptervluchten tijdens midzomerfeest

Met de helikopter een rondvlucht maken boven Mariënheem? Het kan zaterdag 20 juni tijdens het Midzomerfeest. Deze attractie is op het laatste moment toegevoegd aan het programma van het feest in Mariënheem.

Van 13.00 tot 18.00 uur bestaat de mogelijkheid om mee te gaan. De helikopter biedt naast de piloot plaats aan drie passagiers. Een rondvlucht duurt 5 à 6 minuten. In verband met de viering van het 25-jarig bestaan van het Midzomerfeest kost een vlucht slechts 25 euro per persoon. Opgave is mogelijk bij Raymond Holtmaat: 06-53625323.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.