heetenaren beginnen eigen solextoerclub

“Solexliefhebbers opgelet, wij hebben al een naam”, zo stellen twee enthousiaste Heetenaren zich voor. “Onze solextoerclub in oprichting gaat Wilde Havanna’s heten. Nu nog mensen uit Heeten die wel lid willen worden.” Om een Heetense solexclub op te richten houden Michiel Scheper en Marc Hollegien zaterdag 20 juni – in het kermisweekend – in samenwerking met de Oranjevereniging Heeten-Schoonheten een solextoertocht voor liefhebbers die in het bezit zijn van een solex.

Wij zijn bezig met de oprichting van een solextoerclub die op gezette tijden toertochten gaat rijden”, zo vertelt Heetenaar Marc Hollegien. “Door een toertocht in het kermisweekend proberen we mensen warm te maken voor onze club. Van enkele personen weten we namelijk dat ze een solex in de schuur hebben staan. Nou, dan is zo’n toertocht een mooie gelegenheid om er weer eens een ritje mee te maken.”

De route op zaterdag 20 juni is ongeveer 45 kilometer lang en gaat over de binnenwegen richting Bathmen. Daar wordt een pauze met soep en broodjes belegd. Via omwegen wordt er vervolgens weer koers richting Heeten gezet. De vertrektijd vanaf de feesttent op het Dorpsplein is 11.00 uur. Deelnemers kunnen zich tussen 10.00 en 10.45 uur in gemeenschapscentrum ’t Trefpunt inschrijven. De kosten zijn vijf euro per persoon. Ook niet-Heetenaren kunnen deelnemen aan de tocht, als ze maar een solex bij zich hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.