heeten promoveert na winst in pittige finale

Heeten heeft een zeer geslaagd seizoen afgesloten met promotie naar de derde klasse. De bikkelharde beslissingswedstrijd tegen Eerbeekse Boys werd met 2-0 gewonnen. De Heetense formatie was in deze wedstrijd het enige team dat recht had op de overwinning.

Heeten had totaal geen last van zenuwen en begon vanaf minuut één met het creëren van kansen. Op dit aanvallende spel had Eerbeekse Boys totaal geen antwoord. Het was dan ook wachten totdat Heeten op voorsprong kwam. Niet verwonderlijk was het topscoorder Rob Grondhuis die zijn team deze voorsprong bezorgde.

Na het openingsdoelpunt werd de wedstrijd wat onvriendelijker, maar in de tweede helft begon het uit de hand te lopen. Spelers van Eerbeekse Boys hadden zichzelf niet onder controle. Twee spelers werden daardoor ook terecht met rood van het veld gestuurd. Alsof dit nog niet genoeg was tikte Rob Grondhuis vlak voor het eindsignaal zijn tweede doelpunt van de wedstrijd binnen, waardoor het feest voor Heeten niet meer stuk kon.

Meer foto's