haverkort fluit op bedrijven voetbaltoernooi

Ben Haverkort fluit zaterdag 6 juni enkele wedstrijden op het bedrijven-voetbaltoernooi ‘Round Table 151 Football Event 2009’, dat op de velden van Mariënheem wordt gehouden. Haverkort, die begon als amateurvoetballer bij Ajax (waar hij later ook een profcontract kreeg), is al sinds 1999 scheidsrechter in het betaald voetbal en zal dan ook weinig moeite hebben met het leiden van de ‘vriendschappelijke’ wedstrijden in Mariënheem.

Naast Haverkort verleent ook Andries Ulderink, de trainer van Go Ahead Eagles, zijn medewerking aan het toernooi, waarbij twaalf bedrijven om de felbegeerde titel strijden. Verder is het niet alleen een leuk evenement voor de bedrijven en hun personeel, maar ook voor IVN Raalte, Terminale Thuiszorg Raalte en de Raalter Reddingsbrigade, badmintonclub Kwiek, Atletiek Vereniging Salland, De Oostdobbers en RGV Kwiek. Want zij profiteren van de sponsorgelden van het voetbaltoernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.