handbalsters kwiek en dalfsen genomineerd

Kwiek-handbalster Sharina van Dort, is net als drie speelsters en trainer Richard Kuijer van Grando Keukens Dalfsen, genomineerd door het Nederlands Handbal Verbond als één van de beste speelsters op haar positie. De Wijhese, linker hoekspeelster, dankt haar nominatie aan haar definitieve doorbraak bij Kwiek, de Handbalacademie en Oranje.

Van Dort moet het opnemen tegen vier anderen, waaronder ook Martine Smeets van Dalfsen. Naast Smeets, zijn Annick Lopman (keepster) en Nancy Gerritsen (rechter opbouwster) genomineerd uit de ploeg van Richard Kuijer, die zelf als beste trainer is genomineerd. Kuijer draaide een topseizoen met zijn ploeg en eindigde op een vijfde plaats in de eredivisie, terwijl een jaar eerder net degradatie werd ontlopen.

De winnaars zullen tijdens de Super Cup 2009 in september, een duel tussen landskampioen en bekerwinnaar, worden gehuldigd. Tot die tijd kun je per categorie één stem uitbrengen op de vijf genomineerden. Dat kan op deze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.