grote raalter rhonradgroep naar den helder

Liefst honderdvijftig rhönradturnsters uit heel het land hebben afgelopen weekend hun vrije en verplichte oefeningen getoond tijdens de Open Helderse Kampioenschappen. Raalte was daarbij goed vertegenwoordigd met dertig turnsters en vijftien supporters. Een ontspannen wedstrijd aan het einde van het seizoen, waarbij nieuwe onderdelen rustig tijdens een wedstrijd konden worden uitgeprobeerd.

Voor veel deelnemers was het in Den Helder de eerste wedstrijd, dus – hoe ongedwongen ook – stond er wel een beetje spanning op de jonge turnsters. En hoewel de tegenstand erg groot was, hebben toch een aantal Raalter turnsters het ereschavot in Den Helder mogen beklimmen. Esther Heinen en Wiljanne Regeling werden beide eerste; Danique Lokate, Lisette Horst en Mirjam Heinen wonnen zilver; Shirley Holterman en Martine Temmink werden derde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.