Home / archiefcentraal / grote opkomst oldtimer en solextocht heeten

grote opkomst oldtimer en solextocht heeten

De oldtimerrit in Heeten is zaterdag succesvol verlopen. Liefst 45 coureurs hadden zich tussen 10.00 en 11.00 uur ingeschreven, dus was er sprake van een grote opkomst. Over de afgelopen jaren waren er immers telkens dertig tot veertig deelnemers. De organisatie bestaande uit de Oranjevereniging Heeten en de MC Free Wheels toonde zich dan ook dik tevreden.

De oldtimertocht ging over ongeveer negentig kilometer, met een lunch in Bathmen, aangeboden door de Oranjevereniging Heeten. Nieuw dit jaar was dat er ook een groep solexen van start ging. Hoewel zij niet dezelfde route als de oldtimers reden (ongeveer veertig kilometer), was er voor hen ook een lunch in Bathmen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.