grote opkomst bij sportinstuif av salland

De tweede editie van de sportinstuif van Atletiekvereniging Salland (voor jeugd van 7 tot en met 14 jaar) is zaterdag prima verlopen. Op het sportveld achter het Carmel College kwamen in een stralend zonnetje bijna veertig kinderen in actie. Die kinderen werkten maar liefst vijf verschillende atletiek-onderdelen af: 40 meter sprint, balwerpen, verspringen, 40 meter horden en een gezamenlijke estafette.

De jeugdcommissie van AV Salland was vooral zeer blij met de geweldige opkomst. “Bijna het dubbele van vorig jaar”, zegt Pascalle Seebregts. “En we waren ook zeer vereerd met het bezoekje van burgemeester Piet Zoon bij onze instuif. Ondanks zijn drukke programma wist hij toch even tijd voor onze jubilerende vereniging vrij te maken. Kortom in alle opzichten een meer dan geslaagde middag, en zeker voor herhaling vatbaar!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.