grote animo voor open dag aspergekwekers

Alle Sallandse aspergekwekers kijken terug op een geslaagde open dag. Er was zaterdag bij elke teler erg veel belangstelling voor het ‘witte goud’. Asperge- en Bloembollenbedrijf De Weerd in Raalte hield net als vorig jaar voor alle belanghebbenden een extra open dag op zondag. Een niet geheel overbodige dag, want de aspergefair met het thema ‘Flower Power’ trok op zondag zo’n 3.500 bezoekers.

Bij De Weerd kon je tijdens de open dagen onder andere genieten van aspergehapjes, gemaakt door Bökkers Mölle uit Olst en Oortwijn uit Heino. Naast de twee restaurants, presenteerden meer regionale organisaties en bedrijven zichzelf. Zo waren er vertegenwoordigers van De Parabool, De Knapenvelder, Imkerij Alferink, Paardenmelkerij ’t Schanebroek, Maurits Vleesprodukten, IJsboerderij Oâns, Vistraiteur Roescher en Wichink Holten. De open dagen waren geschikt voor het hele gezin. De kinderen werden vermaakt met schmink en een springkussen. De ouderen konden elke twintig minuten aansluiten bij een rondleiding door het bedrijf.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.