gratis screening bij chiropractie salland

Bij Chiropractie Salland in Mariënheem kun je in de week van 8 tot en met 13 juni gratis je rug/bewegingsstelsel laten controleren op de aanwezigheid van mogelijke klachtenpatronen. “Chiropractie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met ’t onderzoeken en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat, met name de gewrichten, spieren en het zenuwstelsel”, legt chiropractor Danny Smink uit.

Veel mensen/patiënten hebben meerdere klachten tegelijk, die vaak op zichzelf staand worden beschouwd en dus ook afzonderlijk worden behandeld. Het individueel behandelen van de klachten leidt vaak tot een tijdelijk resultaat of een minder optimaal resultaat. In de chiropractie heerst het besef dat veel klachten meestal niet op zichzelf staan, maar onderling samenhangen. Er ontstaat dus vaak een behandelplan dat meerdere aspecten tegelijk behandelt, zodat deze samenhangende klachten opgelost kunnen worden.

Indien je gebruik wilt maken van de mogelijkheid voor een gratis chiropractische screening, neem dan van te voren contact op met Chiropractie Salland (Danny Smink): 0572-380233 of 06-25047065. Voor meer informatie over chiropractie kun je een kijkje nemen op staging2.chiropractiesalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.