geslaagde avond adviesraad in annahuis

De Raalter Adviesraad Werk en Inkomen kijkt terug op een geslaagde en leerzame bijeenkomst, die maandagavond in het Annahuis werd bezocht door een aanzienlijk aantal genodigden. De bijeenkomst was dit keer niet bedoeld voor cliënten, maar voor organisaties en politici. Benne Solinger trad de gehele avond op als gastheer.

In het Annahuis kwam onder andere het jaarverslag 2008 van de Adviesraad Werk en Inkomen aan de orde. De onafhankelijk voorzitter van de adviesraad, Klaas de Jonge, leidde de bespreking over het jaarverslag in algemene zin in. Esther Mars, maatschappelijk werkster bij Carinova, ging in op het onderwerp schuldhulpverlening, want in 2008 is er in de adviesraad veel aandacht geweest voor preventieve schuldhulpverlening.

Esther behandelde in een helder en praktisch getint betoog, vier typen van schuldhulpverlening. Eveneens stond ze uitvoerig stil bij de oorzaken die kunnen leiden tot de opbouw van schuld. Ook de gevolgen van schulden kwamen aan bod en de taken van het Algemeen Maatschappelijk Werk bij deze problematiek. De avond werd afgesloten met een kennisquiz.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.