Home / archiefcentraal / geslaagde aed demodag bij oosterwechel

geslaagde aed demodag bij oosterwechel

EP Jan Oosterwechel in Raalte kijkt terug op een geslaagde AED Demodag. Zaterdag maakten heel veel belangstellenden gebruik van de mogelijkheid om de automatische externe defibrillator (AED) zelf uit te proberen.

De AED is sinds de verbouwing in april te koop bij EP Jan Oosterwechel. Maar aangezien de consument nog redelijk onbekend is met het apparaat, organiseerde Oosterwechel een demodag. Vanaf 13.30 uur waren er diverse demonstraties en kon de consument alles over dit apparaat te weten komen. De consument kon het apparaat zelfs zelf bedienen en kreeg daar waar nodig assistentie van een professionele praktijk-opleidster.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie over de AED altijd terecht bij EP Jan Oosterwechel, die bij de aankoop van een AED tegen een kleine vergoeding een cursus aanbiedt. Deze cursus verzorgt Oosterwechel in samenwerking met de Nederlandse Hartstichting.

Lees ook

Afscheid van Han Albers in coronatijd

RAALTE – Han Albers heeft officieel afscheid genomen van Albers Mode en Zzapp in Raalte. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.