gemeente zegt huur restaurant weghorst op

Het Raalter college van burgemeester en wethouders heeft per brief de huurovereenkomst met Leo Weghorst (de huurder van restaurant Tijenraan) opgezegd. Het contract loopt af op 15 september 2010. De gemeente onderzoekt momenteel de mogelijkheden tot een andere exploitatie van het restaurant, maar is gebonden aan een opzegtermijn van vijftien maanden.

“Wij zijn in overleg met het Carmel Colllege en Landstede over een mogelijke vorm van samenwerking bij de exploitatie van het restaurant. Hierbij wordt de mogelijkheid onderzocht of het restaurant als praktijk leerruimte dienst kan doen. Verder wordt onderzocht in hoeverre de verenigingen, die gebruik maken van sportcentrum Tijenraan, in de exploitatie van het restaurant kunnen worden betrokken”, aldus burgemeester en wethouders.

Weghorst wordt nog betrokken bij de gesprekken met de scholen en bij de overleggen over de mogelijke nieuwe invulling. Ook wordt er nog gekeken of er voor hem een rol in de nieuwe formule is weggelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.