fotos van folkore optocht door raalte dorp

Raalte is deze dagen bontgekleurd, want dansers en muzikanten uit heel de wereld zijn voor het Internationaal Folkloristisch Salland Festival 2009 in het dorp neergestreken. Traditiegetrouw is er op zaterdagmiddag altijd een korte, maar gezellige optocht door het dorp.

Opstoppingen in de straten van Raalte zijn dan vaak orde van de dag. Ieder jaar is het echter weer volop vreugde en vermaak en mengen de folkloristische groepen zich met het winkelend Raalter publiek. Annet van Raalten begaf zich zaterdagmiddag tussen het gezelschap en maakte onderstaande fotoreportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.