familiediner bij swaenewoerd groot succes

Het Familiediner bij woonzorgcentrum Swaenewoerd is zondag prima in de smaak gevallen. De bewoners en hun familieleden genoten volop van een uitstekend vier-gangen-diner, geserveerd door burgemeester Piet Zoon, de wethouders Roger de Groot en Gerard Elferink, leden van het managementteam van Zorggroep Raalte en de gastvrouw van het dienstencentrum. Verder droegen ook enkele Landstede-studentes hun steentje bij.

Na afloop van het heerlijke diner was er een Rad van Fortuin, waarvoor door verschillende leveranciers leuke prijzen beschikbaar waren gesteld. De presentatie was in handen van wethouder De Groot en het rad werd bediend door wethouder Elferink. Daarnaast zorgden Rob Krot en Monique Jansen voor de muzikale omlijsting. Henk van Kampen, directeur van Zorggroep Raalte, sprak na afloop over een groot succes. “Dit is zeker voor herhaling vatbaar, wij gaan de mogelijkheden hiertoe uitgebreid bekijken.” Rond de klok van achten gingen de gasten met een voldaan gevoel richting hun appartement.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.