eerste podiumplaats atb team lemelerveld

Het ATB-Team Lemelerveld heeft zondag voor het eerst het podium mogen beklimmen, na een mountainbikewedstrijd op de Zuurberg in Holten. Lyan Rensen uit Luttenberg wist beslag te leggen op een verdiende tweede plaats. Het was haar tweede wedstrijd voor het Lemelerveldse team, meetellend voor de nationale competitie. Het parcours in Holten bleek haar op het lijf geschreven.

Dienand Broekhuis, Ido Jansen en Jeroen Wessel waren ook aanwezig in Holten, maar wisten niet tot het podium te reiken. Dienand mocht bij de Masters 40+ vanaf de eerste startrij vertrekken, kwam ook goed uit de startblokken, maar kon dat helaas niet volhouden. Hij finishte als twaalfde, na lange tijd op de tiende plek te hebben rondgereden. Ido reed constant en eindigde op een twintigste plek, terwijl Jeroen de modderpoel in Holten als veertigste verliet.

Volgend weekend rijdt het ATB-Team Lemelerveld in Groesbeek opnieuw een wedstrijd die meetelt voor de nationale competitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.