Home / archiefcentraal / drukte bij de amerikaanse windmolen

drukte bij de amerikaanse windmolen

Gerard Broekgerrits had zaterdag de nodige VVV-info nog niet in de informatiekast opgehangen of de eerste belangstellenden kwamen al aangefietst om een kijkje te nemen bij de Amerikaanse windmolen aan de Hondemotsweg in Raalte.

En opvallend genoeg waren het dit keer geen vutters die een kijkje namen, maar zo’n vijftien dertigers. De groep had verder veel belangstelling voor de graan- en wilde veldbloemenveldjes, maar ook voor de insectenkast. Eén van de bezoekers maakte zelfs de opmerking dat dit wel één van de mooiste plekjes van Salland moest zijn.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.