drietal gezamenlijk naar triatlon in holten

De drie heren Rene Poppe uit Wijthmen, Edwin Ophof uit Raalte en Johan Neevel uit Wezep hebben hun zinnen gezet op een korte klassering tijdens de EK Triathlon in Holten, op 5 juli. Het drietal geeft vrijdag om 12.00 uur een persconferentie bij KokkieBikes in Lemelerveld, waarin zij laten horen hoe zij hebben toegewerkt naar dit EK.

Toch best bijzonder, dat drie sporters die zo dicht bij elkaar in de buurt wonen zich gezamenlijk presenteren. Het drietal behoort tot de snelste deelnemers op de triatlon in hun klasse (Masters) en alledrie zijn ze bovendien lid van dezelfde club, te weten de Triathlonvereniging Triade in Zwolle. Edwin Ophof is in ieder geval in vorm, zaterdag werd hij tweede op het NK triatlon in Huizen bij de Masters 45-plus. Hij kwam slechts een paar tellen te kort om zich kampioen te mogen noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.