Home / archiefcentraal / dierenactivisten verdrijven zwientje tik

dierenactivisten verdrijven zwientje tik

Komt Luttenberg de zomer door mét het traditionele zwientie tikken? In Brabant is dit ‘volksvermaak’ voor het Spoordonkse crossfestival ‘Doll Weekend’ (volgende week) afgelast. Wegens dreigmails aan de organisatie, die het onderdeel ‘Zwientje Tik’ dit jaar voor het eerst op het programma had gezet.

Omroep Brabant kwam woensdag vroeg in de middag met het opmerkelijke bericht en dat werd snel opgepikt door GeenStijl, waardoor het inmiddels alweer landelijk nieuws is. De weg naar Luttenberg zal eerdaags dan ook wel gevonden worden. Door GeenStijl. En door de dierenactivisten, die de organisatie van het festival in het Brabantse Spoordonk een wat minder florissante toekomst in het verschiet stelden als het ‘tikken’ door zou gaan.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.