Home / archiefcentraal / deventer vanaf donderdag weer op stelten

deventer vanaf donderdag weer op stelten

Van donderdag 2 tot en met zondag 5 juli wordt de dertiende editie van het internationaal straattheaterfestival ‘Deventer Op Stelten’ gehouden. Vier dagen lang is de historische binnenstad van Deventer het decor voor hoogwaardig buitentheater, theater op stelten en spektakel op hoog niveau.

Op het programma dit jaar gezelschappen uit Frankrijk, Italië, Engeland, Duitsland, België en Nederland. Hoogtepunten zijn onder meer Compagnie Jo Bithume met ‘Victor Frankenstein’, TUIG met ‘Schraapzucht’ en ‘Salto Vitale’ en Compagnie Malabar met ‘Helios II’. De toegang voor het festival is gratis.

‘Deventer Op Stelten’ begint dit jaar op donderdagavond 2 juli met de openingsvoorstelling van Jo Bithume. Vervolgens vindt het festival plaats op vrijdagavond met een programma van 20.30 tot 24.00 uur, op zaterdag van 12.00 tot 17.00 en 20.30 tot 24.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie en het volledige programma, zie www.deventeropstelten.nl.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.