deltion rallyteam tevreden na openingsrally

Het Deltion Rallyteam, sinds dit seizoen gesponsord door Schutte Informatisering, heeft een prima start gemaakt van het nieuwe seizoen. Eric Bolhaar eindigde tijdens de Paradigit-ELE Rally, de eerste race van het seizoen, op een tweede plek in de Nissan 350Z Challenge en twintigste in het algemeen klassement van de Paradigit-ELE Rally.

Bijrijder was afgelopen weekend Arjan Wissink, die Bolhaars vaste navigatrice Annemieke Hulzebos tijdelijk vervangt. Bolhaar was, ondanks een klein mankement tijdens de race, uiteraard zeer tevreden met het resultaat. Op 20 juni komt het Deltion Rallyteam opnieuw in actie met de Nissan 350Z, dan wordt de Vechtdal Rally verreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.