Home / archiefcentraal / deltion rallyteam tevreden na openingsrally

deltion rallyteam tevreden na openingsrally

Het Deltion Rallyteam, sinds dit seizoen gesponsord door Schutte Informatisering, heeft een prima start gemaakt van het nieuwe seizoen. Eric Bolhaar eindigde tijdens de Paradigit-ELE Rally, de eerste race van het seizoen, op een tweede plek in de Nissan 350Z Challenge en twintigste in het algemeen klassement van de Paradigit-ELE Rally.

Bijrijder was afgelopen weekend Arjan Wissink, die Bolhaars vaste navigatrice Annemieke Hulzebos tijdelijk vervangt. Bolhaar was, ondanks een klein mankement tijdens de race, uiteraard zeer tevreden met het resultaat. Op 20 juni komt het Deltion Rallyteam opnieuw in actie met de Nissan 350Z, dan wordt de Vechtdal Rally verreden.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.