de stuwzangers vrolijkt olster weekmarkt op

Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren, met Heinose dirigent Flip Jonkman, heeft een actief optreden verzorgd op de vrijdagse weekmarkt in Olst. Net als verleden jaar was het koor uitgenodigd voor een optreden, en net als verleden jaar was het vrijdag een vrolijke boel op de weekmarkt en dus een groot succes.

Aanvankelijk had het shantykoor zaterdag haar opwachting willen maken op Goede Maatjes met Raalte, maar al vroeg in de ochtend vertrokken de leden per bus naar het Duitse Recke, om daar vier optredens te verzorgen. Dit jaar dus nog geen optreden tussen de haring, maar wellicht wordt De Stuwzangers volgend jaar uitgenodigd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.