de peperhof wandelt met grote groep mee

De Avondvierdaagse Wijhe is dinsdag om 18.30 uur met maar liefst 120 deelnemers van basisschool De Peperhof van start gegaan. Onder een lichtelijk bewolkte lucht liepen de leerlingen, samen met enkele ouders, de route van vijf kilometer over de Boerhaar. Aangezien alle leerlingen een bloemslinger om hadden, zag de grote groep er zeer kleurrijk uit.

Bij de rustpost was het lekker gezellig. De sportieve scholieren werden hier door de oudervereniging onthaald met een glaasje drinken en een plak koek om nieuwe energie op te doen voor de rest van de route. Na de pauze, werd de route vervolgd door de weilanden tussen de Boerhaar en Wijhe. De komende avonden zullen de deelnemers de rest van de omgeving van Wijhe bewandelen. Vrijdag is de afsluitdag met om 19.45 uur het defilé op het Marktplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.