college leden in bediening het familiediner

De Zorggroep Raalte staat zondag 14 juni van 16.00 tot 20.00 uur volledig in het teken van ‘Het Familiediner’. Met het diner brengt de zorggroep de bewoners van woonzorgcentrum Swaenewoerd in hun eigen omgeving op een gezellige wijze samen met hun familie en/of vrienden.

Het idee werd geboren voor de eerste editie van de Beursvloer Raalte. Vertegenwoordigers van Zorggroep Raalte maakten zich op die Beursvloer op een ludieke manier sterk voor het diner. Met succes, want diverse Raalter bedrijven en organisaties hapten toe en besloten om belangeloos medewerking te verlenen aan het initiatief. Zo dragen de volgende bedrijven/organisaties een steentje bij: Binnenpoorte Hoveniers, Azerty, Te Wierik, Multilight, De Landstede, Knobben en Kogelman, Wagemans Wonen, stijlXpres.nl, Annemarie Holtmaat, Joop van den Enk en Salland Centraal.

Verder zijn ook enkele leden van het college van burgemeester en wethouders van de partij. En niet om een vorkje mee te prikken, maar om aan de slag te gaan in de bediening. Samen met niemand minder dan Henk van Kampen, directeur van Zorggroep Raalte. In combinatie met het nodige entertainment belooft het dus een gezellige dag te worden bij Swaenewoerd in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.