cda fietst verkiezingen onder de aandacht

Leden van het CDA Overijssel hebben afgelopen zaterdag samen met de CDA-afdelingen van Gelderland en Flevoland een fietstocht van zo’n zeventig kilometer gemaakt, om de Europese verkiezingen van donderdag 4 juni onder de aandacht te brengen.

De CDA-politici gingen van start bij het gemeentehuis van Kampen. “Van daaruit fietsten we naar Zwolle, Wezep, Oldebroek, Elburg, Dronten en weer terug naar Kampen”, vertelt Raalter wethouder Roger de Groot, die tevens secretaris is van CDA Overijssel. Naast De Groot bestond de groep fietsers onder andere uit fractievoorzitter Pieter van Geel, Europees lijsttrekker Wim van de Camp, Overijssels EU-kandidaat Piet Antum, partijvoorzitter Peter van Heeswijk, gedeputeerde Theo Rietkerk en de Kamerleden Eddy van Hijum, Pieter Omtzigt en Joop Atsma.

“Bij elke plaats werden we door de plaatselijke CDA-afdelingen hartelijk ontvangen. In Elburg was ook Maria Martens en in Dronten werden we zelfs door een fanfare binnengehaald”, aldus De Groot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.