care hotel heino opent 22 appartementen

Het Solace European Care Hotel in Heino viert donderdag 11 juni twee heugelijke feiten tegelijk, namelijk het tienjarig bestaan én de ingebruikname van de nieuwe vleugel met 22 appartementen. Het zorghotel aan de Statenlaan organiseert daarom samen met eigenaar Habion een feest in de nieuw aangelegde binnentuin. Met als thema ‘Vier het Goede Leven’ wordt alle bewoners en vele andere genodigden een middag geboden met muziek, een expositie, rondleidingen en culinaire verrassingen. Burgemeester Piet Zoon zal de spectaculaire openingshandeling verrichten.

Toen het Heinose Care Hotel haar deuren in 1999 opende, was het één van de eerste zorghotels in Nederland. De combinatie van comfortabel wonen, zorg en de gastvrijheid van een hotel bleek duidelijk in een behoefte te voorzien. In 35 zorgappartementen kunnen de gasten zowel tijdelijk als permanent wonen. Zorg, activiteiten en een breed pakket aan dienstverlening worden naar wens en geheel op maat geboden. Om ook een eigentijds aanbod te realiseren voor bewoners die zelfstandig willen wonen is de nieuwe vleugel met 22 nieuwe driekamerappartementen gebouwd, zodat de locatie nu in totaal 57 appartementen biedt. Het bestaande en het nieuwe deel van het gebouw zijn verbonden door een bijzonder vormgegeven multifunctionele ruimte met terras en uitkijk op de binnentuin. Deze wordt gebruikt als tweede restaurant en ontmoetingsruimte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.