Home / archiefcentraal / budospektakel op camping krieghuusbelten

budospektakel op camping krieghuusbelten

Wie vorige week zaterdag op camping de Krieghuusbelten tussen Raalte en Lemelerveld was, moet wellicht verbaasd opgekeken hebben naar de hoeveelheid karatemensen dat daar rondliep. Het bleken zestig leden van Karatevereniging Wado Ruy te zijn.

Wado Ryu had een trainingsstage voor de gevechtssporters georganiseerd, om het seizoen af te ronden. Karate trainen de leden al bijna dagelijks, dus het moest iets bijzonders worden. En zo kwam het dat jonge en niet meer zo jonge karateka’s, van witte tot en met zwarte banden, met elkaar slaags gingen in de vorm van het Braziliaanse Capoeïra, het Filippijnse Eskrima, het Chinese Tai Chi en Boksen. Een waar budospektakel dus.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.