budospektakel op camping krieghuusbelten

Wie vorige week zaterdag op camping de Krieghuusbelten tussen Raalte en Lemelerveld was, moet wellicht verbaasd opgekeken hebben naar de hoeveelheid karatemensen dat daar rondliep. Het bleken zestig leden van Karatevereniging Wado Ruy te zijn.

Wado Ryu had een trainingsstage voor de gevechtssporters georganiseerd, om het seizoen af te ronden. Karate trainen de leden al bijna dagelijks, dus het moest iets bijzonders worden. En zo kwam het dat jonge en niet meer zo jonge karateka’s, van witte tot en met zwarte banden, met elkaar slaags gingen in de vorm van het Braziliaanse Capoeïra, het Filippijnse Eskrima, het Chinese Tai Chi en Boksen. Een waar budospektakel dus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.