brownies niet aan te slepen bij proeverij

De brownie-proeverij die zondag werd gehouden op het terras van de Olsterhof was gezellig druk en bovenal smaakvol, waardoor de brownies niet aan te slepen waren. Logisch volgens één van de bezoekers, want Anneke Blom van Ansie’s Brownie Story maakt haar brownies gewoon te lekker.

De soorten die men kon proeven liepen uiteen van een originele brownie tot een brownie tjokvol met noten. Speciaal voor deze dag was er een special, de Olsterhof brownie. Een brownie-variant gebaseerd op de wereldberoemde Palmer Hotel Brownie, met abrikozen confiture en walnootschaafsel. Halverwege de middag moest in huize Blom de oven nog opgestookt worden om extra brownies te bakken. In combinatie met de live speelmanmuziek binnen in de Olsterhof was een bezoekje zeker de moeite waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.