brandnetels raalte noord al tegen de vlakte

De hoge brandnetels langs het water aan de Lijster in Raalte Noord zijn vrijdagochtend met de grond gelijk gemaakt. Tot tevredenheid en tevens tot ongeloof van een inwoner van Raalte Noord, die ons dinsdag enkele foto’s stuurde van de brandnetels.

“Ik heb in de afgelopen periode meerdere malen een klacht ingediend bij de gemeente over het onkruid, maar er werd niks op uit gedaan. Nu, drie dagen na het bericht op Salland Centraal, is de boel plat. Ongelofelijk! Het geeft maar weer eens aan hoe de wereld in elkaar steekt. Zodra de media om de hoek komt kijken, dan kan er opeens veel meer.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.