blijdenstein reikt eerste ondernemersmap uit

Wethouder Yayeri Blijdenstein heeft de eerste welkomstmap voor nieuwe ondernemers uitgereikt aan Marjo Potma uit Heino. De kunstenares heeft zich onlangs als ondernemer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de map zit: Informatie over lokale ondernemersverenigingen, de gemeentegids, een plattegrond, het burgerjaarverslag, een brochure over de gemeente en een overzicht van handige websites.

“De gemeente Raalte wil hiermee haar laagdrempeligheid benadrukken. Daarom krijgen ondernemers bij deze map ook mijn visitekaartje en dat van onze bedrijvencontactfunctionaris”, aldus Blijdenstein. “Ik vind het heel belangrijk dat ondernemers weten waar ze kunnen vinden wat nodig is. Bovendien is informatie over onze lokale ondernemersverenigingen van belang, het is namelijk goed om zich te kunnen verenigen. Hiermee bouw je namelijk een soort netwerk en is het mogelijk om met collega ondernemers ervaringen uit te wisselen.” Alle startende ondernemers in de gemeente Raalte zullen vanaf nu de ‘ondernemersmap’ ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.