Home / archiefcentraal / bieze makelaardij per juli aan de vrieswijk

bieze makelaardij per juli aan de vrieswijk

Medegebruikers van het nieuwe kantoorgebouw zijn De Jong & Laan en Sprengenberg Vastgoed. Het nieuwe pand staat op een goede locatie, is vanaf de N35 te zien en is voorzien van opvallende, grote etalages. “Het is een locatie die perfect bij de dienstverlening van Bieze Makelaardij Raalte past”, zo stelt het bedrijf.

Bieze makelaardij Raalte werkt nauw samen met de overige zeven Bieze-kantoren in de regio. “Door een goede onderlinge samenwerking ontstaat er een groot zoekersbestand, hetgeen voor de klant van groot belang is. Dit is de kracht van de Bieze Makelaardij Raalte in deze vernieuwde markt. Vanuit het nieuwe kantoor zijn wij nog beter in staat om de klant professioneel en persoonlijk van dienst te zijn. Kwaliteit, integriteit en actieve persoonlijke begeleiding staan in onze organisatie voorop. Wij ontmoeten je graag op onze nieuwe locatie, loop gerust eens binnen voor een kopje koffie!”

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.