bedrijvenuurtje heeten is een echt blijvertje

De officiële opening van de Kermis Heeten is vrijdagmiddag voorafgegaan door een grote stoet van jeugdige piraten. Alle kinderen van de Bernadetteschool in Heeten maakten vrijdagmiddag een optocht, met echt draaiorgel, door het dorp als voorbode op de opening van het Heetense feest. Via onder andere de Olthofsteeg, Alingcamp, Hordelmansweg en Vredeveldstraat kwamen de kinds iets voor vier aan op het Dorpsplein. Daar werd de vlag gehesen en werd de kermis dus officieel geopend.

Toen de jongste jeugd zich massaal uitleefde in de ronddraaiende kermisattracties, ging iets verderop in de tent het allereerste bedrijvenuurtje – feitelijk drie uurtjes – van start voor alle ondernemers van Heeten en hun medewerkers. Dit evenement viel zeer in de smaak bij de aanwezigen en werd opgeluisterd door een optreden van het Agrarisch Duo. Bezoekers werden getrakteerd op Hollandse Nieuwe en andere hapjes. Een absoluut blijvertje op het programma voor komende jaren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.