beachtennistoernooi wacht op eerste finales

De zevende editie van het beachtennistoernooi Luttenberg heeft inmiddels twee succesvolle dagen achter de rug. Het toernooi startte dinsdagavond met enkele spannende wedstrijden, maar noemenswaardiger is wellicht het spontane feest dat na afloop plaatsvond. Op muziek van onder andere Abba, Doe Maar en Deep Purple werd er volop gedanst en gezongen. Dat alles onder het motto van ‘geen tennistalent, dan maar danstalent’.

Woensdagmiddag was het de beurt aan de jeugd om de zandbak te betreden. Gesteund door enkele zeer fanatieke ouders werkte de jeugd haar potjes af. En talent of geen talent, het plezier en de beleving was er. Donderdagavond wordt er opnieuw gespeeld op de zeven velden, gecreëerd in de zandafgraving van de familie Heuven aan de Butzelaarstraat. Voor de doelgroep 55-plus is dan ook al de finale. De andere finales worden zondag tussen 10.30 en 15.00 uur gespeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.