bart nijhoff wint panini reis naar barcelona

Bart Nijhoff van VV Heino E2 heeft de hoofdprijs gewonnen van de Heinose voetbalplaatjes-actie. De winnaar van de reis naar Barcelona werd zondag door Brad Kogelman, het gezicht van de Panini-actie, in de rust van de jubileumwedstrijd tussen Sportclub Heino en Hevo bekend gemaakt.

Naast Bart Nijhoff vielen ook Arnoud Edens (Heino D2) en Jesse de Groot (Heino E3) in de prijzen. Zij mogen volgend seizoen met hun eigen team naar een wedstrijd in de eredivisie. Om iedereen de kans te geven het plaatjesboek vol te sparen, heeft C1000 Kim van de Worp inmiddels besloten om de verkoopregeling van de plaatjes te versoepelen. Iedere klant kan bij aankoop van minimaal één euro aan boodschappen, zelf bepalen hoeveel zakjes hij of zij er bij koopt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.