ansies brownies proeven in de olsterhof

Zin in zo’n overheerlijke brownie van Ansie’s Brownie Story uit Olst? Zondag 7 juni wordt er op het terras van de Olsterhof een brownie-proeverij gehouden. En dat alles onder het genot van live muziek van duo ‘Strijk & Zet’.

Een brownie is een chocoladecakeje dat zijn oorsprong vindt in Amerika. Traditioneel zijn brownies lekker smeuïg van smaak door toevoeging van boter. De soorten die tijdens deze dag geproefd kunnen worden, zijn bereid zonder toevoeging van één grammetje vet. Je kunt je op 7 juni alles laten vertellen over brownies, de herkomst en de vele variaties ervan. De brownie-proeverij wordt verzorgd door Ansie’s Brownie Story uit Olst.

Het duo Strijk & Zet zorgt op zondag de hele dag voor live muziek. Het duo reist lukraak door West-Europa en laat verschillende (volks)muziekstijlen horen. Deze muzieksoort wordt ook wel ‘speelmanmuziek’ genoemd: Muziek die ooit diende om bij te werken, te zingen of te dansen. De bezetting van Strijk & Zet bestaat uit Mike van Tol op viool en Anneke Goudkuil op de trekharmonica. Beide activiteiten zijn gratis te bezoeken en maken deel uit van de open zondag bij lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat in Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.