alle appartementen in het dok verkocht

Appartementencomplex Het Dok aan de Nieuwe Markt in Raalte is zaterdag tijdens de ‘Dag van de Bouw’ goed bezocht. “We hebben enkele honderden bezoekers mogen ontvangen”, aldus Mark Regeling van Loohuis Bouwbedrijf uit Heeten.

“Naast de toekomstige bewoners, die veelal met familie en vrienden een kijkje kwamen nemen, waren er ook heel veel nieuwsgierigen. Maar iedereen was positief en blij dat er op deze hoek iets gebeurt. Het was verder tevens fijn om te kunnen vertellen dat alle appartementen inmiddels zijn verkocht.” Het Dok bestaat uit een aantal winkels op de begane grond met boven twaalf appartementen, verdeeld over twee woonlagen. De tweede verdiepingsvloer is inmiddels gelegd dus het bouwwerk begint al aardig vorm te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.