Home / archiefcentraal / actiegroep marle tegen komst windturbines

actiegroep marle tegen komst windturbines

Een actiegroep in Marle gaat zich inzetten om de komst van zes windturbines in haar buurt – aan de Gelderse kant van de IJssel – tegen te houden, zo meldt RTV Oost. De actievoerders willen dat de oude korenmolen De Vlijt, die al een eeuw in het buurtschap staat, de enige molen blijft.

De gemeente Olst-Wijhe heeft de aanvraag voor de zes nieuwe windturbines al binnen. Daar wordt eerst onderzoek naar gedaan. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit najaar een advies aan het college van burgemeester en wethouders wordt uitgebracht.

Lees ook

Nomineren voor Goudhaentje weer mogelijk

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte kunnen weer initiatieven of projecten nomineren voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.